Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Запрошуємо увійти до складу Оргкомітету Третьої Щорічної Школи Лідерів Дебатного Руху від ВМГО "Дебатна Академія"
Дорогі друзі!
    ВМГО «Дебатна Академія» запрошує Вас увійти до складу Організаційного комітету Третьої Щорічної Школи Лідерів Дебатного Руху, що відбудеться 20-25 серпня 2011 року в мальовничих Карпатах!
    Організаційний комітет Школи буде працювати дистанційно (за допомогою мережі Інтернет та у телефонному режимі), тому місце Вашого проживання не має значення:) Єдине, що суттєво – це наявність бажання зайнятись реалізацією суспільно важливого проекту!
    Школа Лідерів Дебатного Руху – це щорічний наметовий табір, організатором якого є ВМГО «Дебатна Академія». Учасники Школи – молоді люди, які мають бажання долучитись до розбудови громадянського суспільства, зокрема шляхом доручення до дебатного руху. Під час таборування учасники заходу приймають участь в навчальних заходах та мають час для активного відпочинку.
    Усім бажаючим увійти до складу Оргкомітету Школи слід надіслати свої особисті дані (прізвище, ім’я, номер мобільного телефону, електронна скринька, місто проживання) на електронну скриньку DebateLider@gmail.com до 20 липня 2011 року.
    За додатковими питаннями звертайтесь до Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» Неселевської Аліни (м.т. 098-948-25-32, e-mail: neselevska@gmail.com).
З повагою, Боярський Назарій
Віце-президент ВМГО «Дебатна Академія»
Докладніше...
16 липня 2011, 22:42   Коментарі [2]

Запрошуємо на Всеукраїнський семінар-тренінг для педагогів та керівників шкільних дебатних клубів "Дебати: український досвід"
   Шановні колеги!

     Молодіжний клуб «Співдружність» м. Бердянська та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Дебатна Академія» повідомляють про проведення Всеукраїнського семінару-тренінгу для педагогів та керівників шкільних дебатних клубів: «Дебати: український досвід» (в рамках проекту «Молодь дебатує» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні) з 27 червня по 30 червня 2011 року на базі ДОЦ «Червона гвоздика» (початок о 27.06.11 р. о 12.00 год., закінчення 30.06.11 р. о 14.00 год.).

     Мета семінару-тренінгу: надання необхідної інформаційної та методичної підтримки учасникам заходу для подальшої активної участі в організації дебатних клубів в навчальних закладах, залучення їх до дебатного руху України.

     Для того, щоб взяти участь в семінарі необхідно до 22.06.2011 заповнити та надіслати організаторам анкету (завантажити).

Докладніше...
20 червня 2011, 19:52   Коментарі [23]

Запрошуємо дебатерів до навчання!
Шановні дебатери!
     ВМГО "Дебатна Академія", піклуючись про покращення змістовної сторони дебатів, рекомендує Вам взяти участь у Сьомій Всеукраїнській школі з прав людини для молоді. Даний захід проводиться в рамках Всеукраїнської освітньої програми "Розуміємо права людини" і є одним із кращих навчальних заходів у сфері прав людини на теренах України!
     Нам також приємно повідомити, що під час даної Школи відбудеться заняття щодо особливостей використання освітньої технології "дебати" при навчанні прав людини, що проводитимуть представники ВМГО "Дебатна Академія"
     Детальна інформація про Школу (завантажити).
Прес-центр ВМГО "Дебатна Академія"
Докладніше...
2 червня 2011, 00:36   Коментарі [2]

З Днем дебатера, друже! + подаруночок до свята :)

Дорогий друже!

Щиро вітаємо Тебе з Днем дебатера та з четвертою річницею реєстрації ВМГО "Дебатна Академія"!

Усвідомлюючи вже пройдений шлях і бачачи дорогу, що ще попереду, раді, що в цей час Ти разом з нами. Тільки разом ми зможемо утвердити дебатних рух України як осередок небайдужої соціальновідповідальної талановитої молоді. Тож сміливо вперед!

В цей день зичимо Тобі ні коли не зупинятись у власному розвитку, а ВМГО "Дебатна Академія" радо у цьому допоможе :)

Даруємо Тобі Святковий випуск інформаційного бюлетеню (завантажити)! Гарного Тобі настрою і приємного читання :)

Твоя ВМГО "Дебатна Академія"

Докладніше...
28 травня 2011, 01:46   Коментарі [3]

Піар в Дебатній Академії. Або ви піар, або він вас

     Представників ВМГО «Дебатна Академія» запросили поділитися досвідом налагодження зв’язків з громадкістю в рамках курсу PR для неурядових організацій, який проходить в славетному Національному університеті «Києво-Могилянська Академія».

Докладніше...
28 травня 2011, 01:31   Коментарі [24]

Дебатери на Травневій волонтерці в Уніжі
     Поєднати проведення міжнародного дня праці із самою працею  по облаштуванню громадського табору на Десні із поглибленим самовдосконаленням? Дуже просто! Вперше дебатери ВМГО «Дебатна Академія» презентували дебати як форму роботи із молоддю в рамках громадського блоку більше ніж для 50-ти учасників мегаволонтерки в Уніжі, відомої в Україні як територія форматності.Докладніше...
28 травня 2011, 01:22   Коментарі [27]

Відкриття дебатного клубу у Макіївському міському педагогічному училищі
19 травня 2011 року представниками ВМГО «Дебатна Академія» в Донецькій області було проведено перше засідання дебатного клубу Макіївського міського педагогічного училища. Як зазначила організатор даного заходу Тамара Комісарова – «Дебатний рух у місті Макіївка Донецької області поступово розвивається, залучаючи до своїх лав небайдужих школярів і студентів з активною життєвою позицією з різних навчальних закладів».Докладніше...
27 травня 2011, 02:19   Коментарі [30]

X (юбилейный) Всероссийский чемпионат, лагерь «Дебаты 2011» для школьников и студентов 4-9 июля 2011 года, г. Таганрог

X (юбилейный) Всероссийский чемпионат, лагерь «Дебаты 2011»
для школьников и студентов
4-9 июля 2011 года, г. Таганрог

Ежегодно, с 2001 года, в июле месяце в г. Таганроге на берегу Азовского моря в оздоровительном центре проводится летний лагерь – школа «Дебаты», чемпионат по дебатам по формату Карла Поппера и World Schools.

Докладніше...
15 травня 2011, 14:20   Коментарі [0]

Звернення нового Президента ВМГО «Дебатна Академія»

Шановне дебатне товариство!

Я вдячна членам ВМГО «Дебатна Академія» за довіру, яку вони висловили обравши мене Президентом організації. Мені приємно і в той же час дещо боязно, що в такий непростий для Організації час на мене покладено таку відповідальність. Я впевнена, що ваша підтримка, наші спільні зусилля та взаємодопомога, стануть найважливішим внеском у подальший успішний розвиток Академії!

Докладніше...
28 квітня 2011, 00:47   Коментарі [0]

Дебатна спільнота обрала нового Президента

27-го квітня 2011 року в місті Києві відбулася позачергова Звітно-виборча конференція ВМГО «Дебатна Академія».
На ній були заслухані звіти керівних органів організації, обговорено ряд питань щодо внесення змін до Статуту та обране нове керівництво.

Докладніше...
28 квітня 2011, 00:13   Коментарі [0]