Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Як українська делегація ВМГО «Дебатна Академія» у Вільнюс ходила

Близько 20 українських дебатерів вирішили відправитись землями країни, пращури якої більше 200 років ходили нашою, аби відвідати міжрегіональний семінар і турнір по британському формату парламентських дебатів «Кубок Жальгіріса», організований IDEA у Вільнюсі (Литва).

Старшим суддею міжнародного російськомовного турніру «Кубок Жальгіріса» став в.о. Президента ВМГО «Дебатна Академія» Боярський Назарій. Це вперше в історії дебатного руху український дебатер став старшим суддею міжнародного турніру, що проходить за межами України. З чим, користуючись нагодою, його і вітаємо! На відкритті Турніру Боярський Назарій привітав учасників заходу та наголосив, що найважливіші перемоги дебатер має здобувати над самим собою, а не над своїми опонентами.

Докладніше...
16 квітня 2011, 23:31   Коментарі [0]

Результати проведення Президії ВМГО "Дебатна Академія"

Шановні дебатери! 

     12 квітня 2011 року у м. Києві відбулась Президія ВМГО "Дебатна Академія", на засідання якої було розглянуто, зокрема, наступні питання:
1) Аналіз ситуації, яка склалася у ВМГО «Дебатна Академія» (протягом травня 2010 року-квітня 2011 року);
2) Про членство у ВМГО «Дебатна Академія»;
3) Щодо проведення позачергової Звітно-виборчої конференції ВМГО «Дебатна Академія».

Протокол засідання Президії ВМГО "Дебатна Академія" №1/2011

З повагою, Боярський Назарій
в.о. Президента ВМГО "Дебатна Академія"

Докладніше...
16 квітня 2011, 22:49   Коментарі [0]

Про призначення Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» відповідальним на період відсутності
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
«13» березня 2011 року    м. Київ         № 4

Про призначення Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» відповідальним на період відсутності

     У зв’язку з поїздкою на Міжнародний дебатний турнір «КУБОК ЖАЛЬГИРИСА IDEA» у якості Старшого судді та на 13 Міжнародний форум з дебатів «МЕГАФОН-КОМАРОВА-2011» у якості Старшого судді російськомовної ліги тимчасово не зможу виконувати обов’язки Президента ВМГО «Дебатна Академі» в період з 14 квітня по 25 квітня 2011 року.
     Керуючись п. 7.5 Статуту ВМГО «Дебатна Академія» призначаю Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» Неселевську Аліну відповідальною за здійснення поточної роботи Академії в період з 14 квітня по 25 квітня 2011 року.

Підстава: Статут ВМГО «Дебатна Академія».

Виконуючий обов’язки Президента                           Н. БОЯРСЬКИЙ

Докладніше...
14 квітня 2011, 00:27   Коментарі [0]

Роз'яснення щодо поновлення членства у ВМГО "Дебатна Академія"
Дорогі друзі!

     Як Вам відомо, 11 березня 2011 року мною, як в.о. Президента ВМГО «Дебатна Академія», з метою приведення діяльності організації у відповідність до положень її Статуту, було прийнято Розпорядження №2, яким було припинено членство тих, хто не сплатив щорічний членський внесок.
     Разом із тим, доводимо до Вашого відома, що особи, які були виключені із ВМГО «Дебатна Академія», але визнають Статут організації та зобов’язуються надалі його виконувати, мають право у будь-який час подати заяву для поновлення свого членства. Для Вашої зручності була розроблена типова Заява про поновлення (завантажити). Ви можете її заповнити та надіслати на електронну скриньку DebateClubUA@gmail.com Після чого Ваша заява буде розглянута і прийнято відповідне рішення.

в.о. Президента
ВМГО «Дебатна Академія»                                      Н.Ф. Боярський

Докладніше...
8 квітня 2011, 17:15   Коментарі [0]

Щодо призначення Віце-президентів ВМГО "Дебатна Академія"
Дорогі друзі!

     Як Вам відомо, нещодавно відповідно до Розпорядження №3 в.о. Президента ВМГО «Дебатна Академія» було призначено двох Віце-президентів організації, а саме Неселевську Аліну та Яковенко Олега. Даним листом маю за честь представити Вам їх ближче.

     Щиро переконаний, що ці дійсно достойні особистості, які мають значний досвід діяльності у третьому секторі, допоможуть нам у розвитку ВМГО «Дебатна Академія».

в.о. Президента
ВМГО «Дебатна Академія»                                      Н.Ф. Боярський
 

Докладніше...
1 квітня 2011, 15:43   Коментарі [0]

Запрошуємо на Третій ВДТ "Березневе Безумство"!
Дорогі дебатери!

     Вже не перший рік весна дає нам можливість весело та корисно провести час, граючи в дебати. Отже, Третій Відкритий дебатний турнір «Березневе безумство» стане ще більш безумним. Хто сказав, що «Березневе безумство» має відбуватися обов’язково в березні? Цього року турнір відбудеться 09 квітня!!! Організатором заходу є Київське відділення ВМГО "Дебатна Академія".

     Решту краще побачити і дізнатись, прийшовши на сам Турнір!!! Щоб взяти участь у Турнірі необхідно до 02 квітня 2011 р. (включно) заповнити реєстраційну форму (перейти).

Докладніше...
31 березня 2011, 17:39   Коментарі [24]

Заява щодо реформи вищої освіти

     Ми, громадянська кампанія «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» звертаємося до політичних та державних діячів, які планують здійснити реформу вищої освіти в Україні.
     Ми вимагаємо дотримання передвиборчих зобов’язань, з якими 5 політичних сил зайшли в український парламент.

     Ми, громадянська кампанія «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!», вимагаємо ініціювати тільки ті реформи, що випливають з реальних інтересів наших громадян і вимагаємо припинити ставити шокові експерименти на українській молоді. Ми очікуємо реальну реалізацію програми, з якою політики йшли на вибори і з якою здобували свою владу!

 Національний комітет Громадянської кампанії
«МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!»
Докладніше...
25 лютого 2011, 12:12   Коментарі [52]

Международный дебатный турнир «FIRE»-2011

     Это не рокот самолетных двигателей АН-140, не победный рев танков «Оплот» и «Ятаган» и, наконец, не звуки гордого шествия трактора ХТЗ-17221, а информационное письмо о начале регистрации на международный дебатный турнир «FIRE», который пройдет 25-27 марта 2011 года в, как уже многие догадались, городе Харькове.

     Организатором турнира является Харьковское отделение Всеукраинской молодежной общественной организации «Дебатная Академия».

Докладніше...
7 лютого 2011, 10:16   Коментарі [14]

МЕЖРЕГИОНАЛЬНЫЙ СЕМИНАР и ТУРНИР по БРИТАНСКОМУ ФОРМАТУ ПАРЛАМЕНТСКИХ ДЕБАТОВ на РУССКОМ ЯЗЫКЕ «КУБОК ЖАЛЬГИРИСА IDEA»
МЕЖРЕГИОНАЛЬНЫЙ СЕМИНАР и ТУРНИР по БРИТАНСКОМУ ФОРМАТУ ПАРЛАМЕНТСКИХ ДЕБАТОВ на РУССКОМ ЯЗЫКЕ «КУБОК ЖАЛЬГИРИСА IDEA»
ВИЛЬНЮС, ЛИТОВСКАЯ РЕСПУБЛИКА, 15-17 АПРЕЛЯ 2011 ГОДА


     Если Вы студент/аспирант высшего учебного заведения на территории Беларуси, Латвии, Литвы, России, Украины и Эстонии и интересуетесь обсуждением актуальных проблем в живой, интересной форме, то приглашаем Вас принять участие в семинаре и турнире по британскому формату парламентских дебатов на русском языке «КУБОК ЖАЛЬГИРИСА IDEA 2011».
     ЯЗЫК И ФОРМАТ ПРОВЕДЕНИЯ ДЕБАТОВ
     Всё мероприятие будет происходить на русском языке, поэтому открыто для всех, кто считает русский язык родным или вторым языком. Дебаты – игра командная, в ней участвуют команды из двух человек. Если у вас нет напарника по команде - мы найдем его для вас в Вильнюсе!
     Формат проведения дебатов выбран из числа самых распространенных в мире – британские (или всемирные университетские) парламентские дебаты.
      ОРГКОМИТЕТ и СУДЕЙСКАЯ КОЛЛЕГИЯ
     Мы постарались, чтобы международная бригада главных судей и команда организаторов представляла лидеров дебатного движения, имеющих большой опыт в дебатировании, судействе, организации и проведения турниров и тренингов в странах-участницах.
ГЛАВНЫЙ СУДЬЯ – НАЗАРИЙ БОЯРСКИЙ (Украина)
ЗАМЕСТИТЕЛИ ГЛАВНОГО СУДЬИ: ИЛЬЯ АНДРОСОВ (Россия) и АНДРЕЙ ХАЛЕЦКИЙ (Беларусь)
ОРГАНИЗАТОР-КООРДИНАТОР ТУРНИРА – СЕРГЕЙ НАУМОВ (Санкт-Петербург)
       РЕГИСТРАЦИЯ
      Сроки: с 31 января по 13 марта 2011 года
Количество команд на турнире: 32 (спешите с регистрацией)
Докладніше...
3 лютого 2011, 12:29   Коментарі [1]

Debatica IV 2011

Наш новий партнер, Російська міжвузівська академія дебатів “Debatica”, запрошує українські команди на свій перший міжнародний турнір Debatica IV, який відбудеться 19-20 лютого за Британським Парламентським Стилем (Worlds Style)

Докладніше...
21 січня 2011, 17:24   Коментарі [0]