Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Хмельницький міський дебатний турнір
     Оголошується проведення Хмельницького міського дебатного турніру.

     Вперше в місті Хмельницькому відбудеться турнір з Британських парламентських дебатів.
Докладніше...
18 лютого 2008, 00:58   Коментарі [0]

Перші випуски видання "Debate.in.ua"
     Сьогодні на сайті з’явилися перші два випуска єдиного на цей момент в Україні видання, присвяченого всеціло дебатам – «Debate.in.ua». Ви зможете знайти на сторінках цієї брошури статті присвячені історії дебатів, міжнарожній практиці ігор в дебати, репортажі з дебатних турнірів, біографії відомих ораторів та роздуми одного з кращих дебатерів України, що власне треба, щоб стати кращим промовцем та дебатером.
Докладніше...
17 лютого 2008, 18:39   Коментарі [6]

Зимова дебатна школа
     Сьогодні в Києві підійшла до завершення зимова дебатна школа, яка проводилася спільними зусиллями Дебатної Академіі та дебатного клубу Університет економіки та права "КРОК".
     Учасниками школи стали близько 20 студентів м. Києва. Вони мали можливість відвідати поглиблені дебатні тренінги зі специфічних питань Британського формату парламентських дебатів (інтерпретування, стратегії другого уряду), оглядові лекції з міжнародного права та політичної філософії, а також зіграти тренувальні ігри.
     ВМГО "Дебатна Академія" висловлює глибоку подяку ректорату та дебатному клубу Університету економіки та права "КРОК" за підтримку дебатної школи.
Докладніше...
9 лютого 2008, 04:47   Коментарі [1541]

Січнева уніфікація
     26-27 січня відбувся Всеукраїнський методичний семінар з уніфікації правил та критеріїв суддівства.
Докладніше...
28 січня 2008, 02:08   Коментарі [0]

Розмови на вищому рівні...
     Віце-президента Академії Анастасію Москаленко було включено до Молодіжної громадської колегії при Міністерстві сім’ї, молоді та спорту.
Докладніше...
7 січня 2008, 02:07   Коментарі [3]

ХХ партз’їзд
     5 січня в місті Харкові відбулося засідання Президії ВМГО „Дебатна Академія”. На ньому було підведено підсумки діяльності організації та загалом розвитку дебатного руху у 2007 році.
Докладніше...
5 січня 2008, 02:06   Коментарі [0]

Другий Щорічний Всеукраїнський Дебатний Турнір „Серце Києва”
     З 30 листопада до 2 грудня 2007 року в м. Києві Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Дебатна Академія" проводила Другий щорічний Всеукраїнський дебатний турнір «Серце Києва» на тему «Верховенство права», який по праву може називатися одною з найголовніших дебатних подій року в Україні.Докладніше...
10 грудня 2007, 03:37   Коментарі [0]

Налагоджуємо співпрацю
     3 листопада 2007 року представники ДА Анастасія Москаленко та Антон Дворєнков провели англомовні дебати на міжнародній студентській конференції, в яких прийняли участь гості з Латвії, Молдови, Німеччини, Туреччини, Перу та України. Конференція проводилась Студентським парламентом НТУУ «КПІ» і була присвячена студентському самоврядуванню.
Докладніше...
20 жовтня 2007, 02:05   Коментарі [1]

ТУРНІР 2 СТОЛИЦЬ: ХАРКІВ VS. КИЇВ. ВИГРАЄ ДНІПРОПЕТРОВСЬК?
     13 жовтня в м. Харкові, 27 жовтня 2007 року в м. Києві пройшов унікальний захід – Турнір 2 Столиць, до участі в якому були запрошені найсильніші та найдосвідченіші гравці та судді, деякі вже стали живими легендами українських дебатів. Зокрема, в турнірі прийняли участь команди «Техно» (Костянтин Коровін та Сергій Кучко), «Showtime» (Костянтин Задоя та Олександр Купрієнко»), «Металіст» (Олексій Безцінний та Євген Сакало), «2А» (Ганна Овчар та Андрій Довбенко»), «Мексиканські тушканчики» (Євген Артемов та Ігор Балицький»), «Поламані меблі» (Ольга Дем’янець та Марія Дмитрук). До складу суддівської колегії увійшли не менш відомі та шановані особистості: Олександр Мамуня, Дар’я Журавська, Анастасія Москаленко, Кирило Кожемякін. Співголовами оргкомітету турніру від кожного з міст були Антон Дворєнков та Олексій Пономар.
Докладніше...
12 жовтня 2007, 02:01   Коментарі [10]

Так і живемо...
     З 19 до 21 жовтня 2007року в Києві відбувались тренінги зі стратегічного планування, фандрайзингу, роботи з державними органами, які відвідали лідери та активісти Академії з Дніпропетровська, Кіровограда, Києва та Харкова. Також 21 жовтня ц.р. відбулося засідання Президії Академії, на якому було затверджено символіку, відзвітовано про роботу осередків, прийнято ряд рішень щодо організації Всеукраїнського турніру «Серце Києва» та сформовано бачення розвитку ДА на найближчі 3 роки.
Докладніше...
3 жовтня 2007, 02:00   Коментарі [7]