Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Президент Кіровоградського відділення “Дебатної Академії” – лауреат конкурсу “Молода людина року”
      24 червня у Кіровограді відбулось нагородження лауреатів обласного конкурсу “Молода людина року — 2008”. Ініціатором проведення конкурсу виступило управління у справах сім’ї, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації за підтримки фонду «Відкрита Україна».

     Цей конкурс проводиться в області вперше. Урочисте нагородження було приурочене до Дня молоді.

Докладніше...
30 червня 2008, 03:30   Коментарі [3]

Там збуваються навіть дебатні мрії.
 На регіональних Студентських Республіках будуть проводитись Дебатні фестивалі за Британським форматом Парламентських дебатів. Співорганізатором дебатних фестивалів виступає ВМГО "Дебатна Академія". Тема фестивалю - «Студентське життя». Кращі команди і переможці регіональних фестивалів матимуть змогу взяти участь у дебатному турнірі на ювілейній Всеукраїнській Студентській Республіці.

Із будь-яких питань звертайтеся до кураторів фестивалю Олени Могилко та Назарія Боярського або завітайте на сайт Студентської Республіки.



Олена Могилко (ВМГО «Студентська Республіка»)
+38 (066) 310 17 02, elena_mogylko@mail.ru

Назарій Боярський (ВМГО «Дебатна Академія»),
+38 (097) 925 888 1, nazarini@ukr.net

Докладніше...
19 червня 2008, 17:09   Коментарі [0]

Літня дебатна школа
      Маємо за честь запросити дебатерів взяти участь у Літній Дебатній Школі, яка відбудеться 14-20 липня у місті Бердянську на березі мальовничого Азовського моря. Організатором Школи виступає Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Дебатна Академія” у співпраці з Бердянським державним педагогічним університетом та Молодіжним клубом „Співдружність".

     Під час школи заплановано проведення тренінгів з правил для початківців та досвідчених гравців; Турнір Чемпіонів за правилами Лінкольна-Дагласа, а також турнір з фан-дебатів для демонстрації невичерпних запасів іскрометного гумору дебатерів.


Докладніше...
16 червня 2008, 17:59   Коментарі [2]

Теледебати
      1 червня 2008 р. в Донецьку у приміщенні Донецького національного технічного університету відбувся тренінг з Дебатів Теда Тернера. Учасниками тренінгу стали школярі, студенти та дебатні тренери м. Донецьк. Упродовж кількох годин вони мали можливість ознайомитися з особливостями формату Дебатів Теда Тернера, а також зіграти ряд тренувальних ігор. Тренінг став першим етапом підготовки донецької дебатної спільноти до проекту "Теледебати", який незабаром стартуватиме на одному з регіональних телеканалів.

     В галереї ви можете переглянути фото заходу.

Докладніше...
3 червня 2008, 17:01   Коментарі [1]

Молодь Дніпропетровщини проти ксенофобії
      23 травня 2008 р. у Дніпропетровському училищі культури ОГО "Асоціація дискусійних клубів" спільно з Дніпропетровським відділенням ВМГО "Дебатна Академія" провели показові дебати, під час яких команди обговорювали складну проблему сучасності – проблему ксенофобії.
    Також ви можете переглянути невеликий фоторепортаж з місця подій.




Докладніше...
30 травня 2008, 17:58   Коментарі [0]

Vox juvenes
      29 травня у студії "Радіо Свобода" відбулася дискусія на тему нинішнього протистояння між українськиим політичними колами та кризи, як його результату, про участь молоді в майбутньому керуванні держави та про інші актуальні проблеми українського суспільства. Гостями програми були голова ВМГО «Демократичний альянс» Василь Гацько та президент ВМГО «Дебатна Академія» Олександра Матвійчук.
     Прочитати скорочену версію ви можете за цією адресою чи ж прослухати повну версію тут або тут.



 Докладніше...
30 травня 2008, 07:09   Коментарі [0]

Кубок Київського національного університету внутрішніх справ
      31 травня у Київському національному університеті внутрішніх справ пройде Відкритий дебатний турнір на кубок КНУ внутрішніх справ. 

     У турнірі мають право взяти участь всі бажаючі команди без попередньої реєстрації на е-мейл, турнір буде відбуватися за Американським форматом парламентських дебатів.



Докладніше...
30 травня 2008, 07:04   Коментарі [2]

ПРИВIТАННЯ З ДНЕМ ДЕБАТЕРА ТА РIЧНИЦЕЮ ЗАСНУВАННЯ ДЕБАТНОЇ АКАДЕМIЇ
      Цього року Україна вперше відзначає День Дебатера. І від імені всієї великої дебатної спільноти я вітаю усіх, хто відчувають причетність до дебатного руху та називають себе дебатерами.

     День Дебатера має свої традиції. Рік тому, 27 травня делегати з усієї України проголосили створення Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Дебатна Академія», яка взяла на себе почесну місію – розвивати дебатний рух в Україні. І наразі ВМГО «Дебатна Академія» є єдиним представником інтересів молодих людей, які займаються дебатами, на регіональних та загальнонаціональному рівнях.

Докладніше...
26 травня 2008, 23:46   Коментарі [21]

День Європи у Дніпропетровську: європейські цінності чи українська самобутність?
  
     16 травня 2008 року у Дніпропетровському університеті економіки і права у рамках святкування Дня Європи відбулось обговорення сучасного стану Європи.

     Органіаторами заходу виступили Комітет у справах сім’ї та молоді Жовтневої районної у місті ради спільно з Дніпропетровським відділенням ВМГО "Дебатна Академія".


Докладніше...
22 травня 2008, 05:22   Коментарі [0]

Новини від лева.
      16–17 травня у Львові відбувся відкритний дебатний турнір за кубок Львівського інституту банківської справи Національного банку України.

     Також 17 травня відбулась виборча Конференція Львівського відділення ВМГО «Дебатна академія». У результаті було обрано президента львівського відділення – Куценко Катерина ( Львівський інститут банківської справи УБС НБУ), а також членів Наглядової ради : Строцяк Ольга ( ЛНУ імені І.Франка) , Булатова Настя ( НУ «Львівська політехніка») та Кундря Назар (ЛІБС УБС НБУ), а також прийнято план заходів відділення на 2008 рік.

Докладніше...
22 травня 2008, 05:15   Коментарі [1283]